Wie is MelMade Creative

I want to create things that make people happy.

Mijn naam is Melanie, een gepassioneerde, ambitieuze designer uit Amsterdam. Van origine ben ik een singer-songwriter, maar ik heb altijd een passie gehad voor tekenen en design. Zo ben ik in 2020 afgestudeerd aan de opleiding "Communication & Multimedia Design".

Als all-round designer heb ik kennis vergaard op het gebied van Grafische Vormgeving, UX Design, Behavior Design, Videografie, Motion Design en zelfs de basis van Frontend Development. Daarnaast ben ik illustrator en illustreer ik digitaal met Procreate

Illustraties
Digital Illustrations, Character Development, Storyboards, GIF's & Animaties
Grafisch design
Branding & Visual Identity, Social Media Design, User Interface Design (UI)
DTP
Posters, Brochures, Magazines
Skills
Procreate, Sketch, Photoshop, Illustrator, InDesign, Première Pro, Principle

Melanie weet heel snel wat wij bedoelen en nodig hebben wanneer ze voor ons storyboards bedenkt en tot in het fijnste detail uitwerkt. Wij zullen haar ook in de toekomst nog vaak inhuren en betrekken bij onze projecten.

Wouter Hoonakker, Wouter Media

Melanie valt in het bijzonder op door de hoeveelheid vakinhoudelijke kennis waarover ze beschikt op haar jonge leeftijd. Ze begrijpt de opdrachten goed en kan de vraag van de klant en de organisatie goed doorvoeren in haar producten.

Toby van der Veen, Cyclemedia.

Melanie heeft zich op veel vlakken bewezen als talentvolle en capabele visual designer. Ze pakt de opdrachten snel en gestructureerd op, begrijpt de briefing en stelt kritische vragen. Ook is ze erg vlot met het potlood, daar komt haar creativiteit goed tot z'n recht.

Irfan Fiets, Cyclemedia.

Laten we samenwerken!

Geïnspireerd geraakt? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd open voor nieuwe kennismakingen en opdrachten!

Contact Mij